Satumetsä pinnan alla

  • Thursday, Dec 17, 2020
blog-image

Sadunomainen taikametsä kuvaa kirkasvetisen, Talviaisissa sijaitsevan Ruutanajärven pinnan alla vallitsevaa tunnelmaa mainiosti. Rannoilta veteen kaatuneisiin runkoihin on kasvanut huikean hienoa eriväristä kasvustoa. Syvyys ei ole se juttu tässä kohteessa vaan parhaat maisemat sukeltajalle ovat alle 10 metrin syvyydessä.

Järvi on pieni ja reilussa tunnissa rannat kerkeääkin rauhallisesti edeten mennä ympäri. Veteenmenopaikka on luonnon sukeltajille valmiiksi muovaama; rannalta lähtee kiviluiska jota pitkin on todella helppo päästä veteen. Autonkin saat parkkiin aivan rannan tuntumaan.

Luonnon ihmeiden lisäksi löytyy pinnan alta muutama ihmisen viemä hauska yllätys.

Liikkuvaa kuvaa tältä kohteelta löydät Youtube- kanavaltani: